Wednesday, May 29, 2013

Take a Break - Shouho First Giveaway!

Let's take a break with this simple giveaway from Stacy - her blog's first giveaway anyway...keep supporting all bloggers...Lets look at the prizes and rules:


Items are: Hello Kitty Doll, Hello Kitty Squishy, Elf Eyelashes, Marshmallow body lotion

Rules
Can Reblog on BLOG or Heart Post on Tumblr!
Do not delete this text
No giveaway blogs plz
Must be over 18 or have parental consent
Must be willing to give me your address

PRIZES
Open to anyone and everyone - winner must contact Stacy back within 24HRS after she announce and contact the winner. International is okay! She will ship anywhere needed for you :)

Giveaway ends 1st June 2013

p/s: you can also leave your email in the comment form so she will easily get back to you.

Wang RM3798.20 masih perlu direbut oleh blogger
jom klik
Wang Tunai RM5000 untuk Blogger

Wednesday, May 22, 2013

3rd Annivesarry GA Blog by Emas Putih



As-Salam


22 MAY 2013 - 05 JUNE 2013



Wang RM3798.20 masih perlu direbut oleh blogger
jom klik
Wang Tunai RM5000 untuk Blogger

WW-MM

Godek2 application dalam komputer, ternampak sesuatu yang menarik dalam panel 'Start' yang bergambar windows tu...

Apakah ia?



Microsoft Mathematics


Rupa2nya ada juga application ni...
Sepanjang2 saya belajar matematik, dan belajar untuk jadi cekgu matematik, tak penah tau pun ada apps ni...




nampak macam untuk solve masalah matematik...

Ada sesiapa pernah guna?

Sila la share pengalaman dalam ruangan komen...

~Terima Kasih kawan2!~


Wang RM3798.20 masih perlu direbut oleh blogger
jom klik
Wang Tunai RM5000 untuk Blogger

Monday, May 20, 2013

One Woman Can Beauty Contest - Mary Kay

As-Salam

Attention ! Attention ! Attention !
Attention to beautiful blogger ! 



Sempena ulangtahun yang ke-50 Mary Kay, pihak Mary Kay telah menganjurkan contest yang bertajuk "One Women Can" Beauty Contest untuk wanita-wanita kat Malaysia ni..

So blogger perempuan boleh join contest ini.
Cungkilkan bakat dan kebolehan anda dengan menyertai "One Women Can" Beauty Contest ini !

Macam mana nak join?

Rebut peluang anda memenangi 1 x Mini Targeted Action Body Lotion and Mini Hand Cream in mesh bag & 1 x Nourishine Plus Lip Gloss bila anda membuat entry tentang contest ni.


atau

Anda kena buat 1 post berkenaan hebahan tentang "One Women Can" Beauty Contest ini,

- 10 post yang kreatif dan terbaik akan memenangi Produk Mary Kat bernilai RM1000
- 2 blog post yang terbaik dan kreatif akan dipilih untuk memenangi percutian ke Hong Kong
(3hari 2malam) bersama pemenang-pemenang akhir acara ini.

atau

Anda boleh mengikuti make over percuma bersama perunding kecantikan yang dilantik di setiap negeri yang terpilih dan menyertai peraduan kecantikan dan rebut peluang menjadi wajah Mary Kay
di Hong Kong !!

p/s : Rugi tak join ! Cubalah.. Rezeki


Wang RM3798.20 masih perlu direbut oleh blogger
jom klik
Wang Tunai RM5000 untuk Blogger

Monday, May 6, 2013

Keputusan Kerusi Parlimen PRU-13

Tengok la statistik ni...Mudah sikit nak paham...tak yah pening2...


[sumber]

Wang RM3798.20 masih perlu direbut oleh blogger
jom klik
Wang Tunai RM5000 untuk Blogger

Impianku Menjadi Isteri Solehah
Membina Baiti Jannati