Monday, April 15, 2013

Al Kuliyyah Jumaat-12.4.2013

Seronok dengar Habib Ali Zaenal bercerita tentang Surah Al-Kahfi dan fadilatnya... walaupun tak dapat tonton dari awal, tapi apa yang dapat pick- up tu pun dah cukup..

Cuma sikit tak best ialah belum pun habis Habib Ali Zaenal sampaikan ceramah, moderator dah cut ceramah tu. mungkin Tuan Habib dah diberi signal "timeout", tapi dia lanjutkan sikit  je..

Agak tak sopan TV3 buat macam tu.. Kalau pun nak kejar masa,nak punctual sangat tamat, jangan sampai cut off gitu je.. pastu lagu ending tu boleh pulak mainkan sampai meleret-leret panjang..kalau nak dibandingkan timing lagu meleret dengan Tuan Habib nak habiskan penyampaiannya, panjang lagi lagu tu meleret... Kenapa tak cut off je?

Mungkin saya je paranoid menda2 gini..tapi TV3 kena peka..yang dijemput tu bukan sembarangan orang, biarpun penampilannya biasa je...

Sekian...

p/s: tak baik potong cakap orang...

1 comment:

  1. tv3 mmg
    mgm ngaji sirah nabi dgn ustaz habib ni satu semester kat uia ni
    talk2 dia pun byk kat uai jugak
    alhamdulillah
    ustaz habib mmg citer detail
    takde kruang tadke lebih..
    tv3 je lebih byk no iklan..

    ReplyDelete

Orang Suka Beri Pendapat