Sunday, July 11, 2010

Updating......

Course Mode DEACTIVATED

Saya dah selessai kursus... jadi ade je la around the corner...

Hujung minggu ni asek sibuk keluar jek...

Hujung minggu depan dah start kuliah, jadi semakin sempit lah masa nak buat macam2 dalam hidup ni... 

 Anyway, saya ucapkan selamat kembali ke kampus buat pelajar kanan yang ade kat semua universiti... semoga kalian sukses hingga dapat capai apa yang kamu inginkan...


p/s: kalau nak sambung belajar lagi, try la amek part time... cabar diri sendiri...]




Impianku Menjadi Isteri Solehah
Membina Baiti Jannati

No comments:

Post a Comment

Orang Suka Beri Pendapat