Wednesday, January 5, 2011

Ada aPa dEngaN 0?

Assalam...

Baru-baru ni kawan me beli kereta baru....

So my husband ni gi la tgk no plate kete tu, nak tau hurop dah sampai mane... then terpacul la kate-kate

" Ada 0 lagi... " 

Dia kate gitu pun mesti sebab teringatkan kete Ayah kat kampung ade gak 1 no. 0 tu kat no. plate kete...

Sampai ke hari ni me tertanya-tanya...Ada apa dengan no. 0 tu?
Tak leh ke no. plate kete ade no. 0?
Bad luck ke?

Ada seSiaPa LeH tolong jaWab? 

p/s: me tak caye bad luck gud luck ni terletak pada no. Tu rezeki dan musibah adalah ketentuan dari Allah. Ape yang Dia beri semua adalah yang terbaik buat kita.




Impianku Menjadi Isteri Solehah
Membina Baiti Jannati

1 comment:

  1. erkk 0 tu bad luck ker? umm xpernah dgr lak...

    ReplyDelete

Orang Suka Beri Pendapat