Thursday, January 6, 2011

BabyBond | Dah Sampai

Assalam...

Inilah BabyBond yang saya menang tempoh hari dalam GA luar negara... yang di anjurkan olah Eccentric Eclectic Woman

Jom tengok!


Naik flight tu nak sampai sini...




Masih dalam kotak

 Ini dah buka...yang warna putih tu burp cloth...kalau baby burp, mane tau termuntah ke, tak la kena baju kite... 


This is for breastfeeding...Saya dah try pakai, tapi longgar la... yang ini saiz 2, utk wanita yang memakai cup bra B,C,D. mungkin utk yang berbadan besar boleh kot...

but still boleh pakai kalau pin dengan baju...

Sekian dulu... Wassalam 

p/s:Sebenarnye cite ni dah lame....barangnye dah lame sampai tapi tak berkesempatan nak buat entri sebab gambar dalam HP dan susah nak upload, tak ade kabel..... 

Impianku Menjadi Isteri Solehah
Membina Baiti Jannati

No comments:

Post a Comment

Orang Suka Beri Pendapat