Monday, November 19, 2012

Entri Sengal: Keterujaan yang tak dapat dibendung...

Assalamu'alaikum...


Kali ni entri scheduled. Mungkin masa post ni keluar, saya dah kat dalam kapal terbang menuju ke Kota Kinabalu, Sabah. Saat saya taip ni (1 Nov) saya sangat teruja.

Bukan sebab naik kapal terbang. Tapi sebab tengok komen Eqbal Zack dalam post birthday untuk dia. Walaupun blog post tu dibuat memang untuk dia dan untuk melayakkan join GA, tapi bila tengok dia komen sebaik post tu di up kan, keterujaan ni tak mo pergi. Well, blogger terkenal drop komen kat blog tak dikenali ni...hai....mana x excited.

Saya tak mahu dikata kaki kipas atau sanggup buat ape saje untuk hadiah. Sebab tu post ni di upkan masa pemenang GA Eqbal Zack dah diumumkan.

First time tengok gambar Eqbal Zack, ingatkan dia tu adalah:


Ungku Ismail Aziz

Haha...memang lawak tul la sebab siap story kat my hubby lagi...bila dapat gambar dekat, lain sket sebab tembam. 

Pastu time dia buat GA memang havoc2 hadiahnya. Ada yang saya join, tapi tak ada rezeki. Ada yang tak join kononnya sebab dah pencen dari join GA (Auta sungguh. yang join hari tu tu ape?!)

Ditambah lagi bila tengok gambar profile, SMART. Memang fotogenik tul mamat tu.

Sekian dulu entri sengal kali ni. Len kali takde lagi dah (baca: boleh caye ke?)


p/s: macam mane agaknya gamabr Eqbal Zack sedang menangis mengalir air mata, masih fotogenik kah dia? Haha...


To Eqbal: janngan marah k...Me bagitau pendapat peribadi sejujurnya je. Don't Saman Me k...


Impianku Menjadi Isteri Solehah
Membina Baiti Jannati

3 comments:

  1. Assalamualaikum dan selamat sejahtera,

    TAHNIAH! Anda salah seorang pemenang Giveaway www.eqbalzack.com.

    Sila ke blog EZ sebelum 23/11/2012, Jumaat dan isikan details di contact form untuk urusan pengeposan hadiah.

    Terima kasih.


    -eqbalzack-

    ReplyDelete
  2. Salam, nnt Yuni gunakan contact form bg details utk abg eq poskan hadiah ok. boleh lagi. :)

    ReplyDelete

Orang Suka Beri Pendapat