Wednesday, January 23, 2013

Oder Felt dan Hadiah WW dari BAi

Alhamdulillah saya gembira hari ini kerana dapat order felt acrylic untuk buat sumting yang dah lama saya nak buat tapi asyik menangguh2 je...

Lebih happy saya buat untuk anak2 saya dan seseorang yang istimewa...Siapa dia? Nanti dah siap  baru saya beritahu...

Oh ya, saya telah selamat terima Hadiah WW anjuran Bayt Al-Iman iaitu:




CD Bacaan Surah-surah lazim dan surah-surah amalan yang dialunkan oleh Ustaz Mohamad Fakhrul Radhi bin Khamaruddin (Juara Akademi Al-Quran Musim Ketiga

(pinjam gambar dari blog UM sebab gambar amek dengan fon tak clear)

Pasni nak cari CD player plak
Radio Mini with CD player mungkin
Kalau play guna lappy nanti anak2 nak capai2 tekan2 keyboard...
Huhu...

Alhamdulillah....
Doakan saya agar Allah permudahkan saya menjahit felt tu.
Memang tak ada due date, dan sebab tak ada due date untuk siap tu lah maka saya takut saya asyik menangguh je....

Harap dapat setkan target dan istiqamah menuju target tu.
Amin.

Impianku Menjadi Isteri Solehah
Membina Baiti Jannati



1 comment:

Orang Suka Beri Pendapat