Monday, July 9, 2012

My Wishlist - Avon Jewellery

Assalamu'alaikum...

Dah lama rasanya tak update blog.

Sekarang ni Mood: Savvy Barang Kemas. Pantang tengok mesti rasa nak beli. Tapi kena stick to reality bahawasanya duit ku banyak nak guna untuk raya nanti. So masuk wishlist dulu.

So ini wishlistnya. Jom cuci mata....


Saya Nak:
No. 1 - Interchangeable Colorstone Necklace.
Ini dari Kempen 18, 2010.
Tak tau la bila lagi akan keluar.



Saya Nak:
No. 1 - Love for Shimmer Live Love Laugh Gift Set
No. 3 - Love for Shimmer Ring
No. 4 - Love for Shimmer Bangle
Ini yang terbaru, Kempen 13, 2012.
01/07/2012 - 31/07/2012
Duit...duit...duit....



Saya Nak:
No. 2 - V Shape Necklace
Ini dari Kempen 12, 2012.
16/06/2012 - 15/07/2012



Saya Nak:
No. 1 - The Black Interlace Goldtone Collection (Bangle 6cm)
Ini dari Kempen 12, 2012.
16/06/2012 - 15/07/2012



Untuk lihat katalog penuh dan menempah, sila la ke

http://avonparadise.blogspot.com/

Harga genap, tak ada 90 sen.
kalau nak tahu, lawati blog Miss SYANI ni
Gambar-gambar diambil dari blog tersebut untuk paparan wishlist je.
Promo la sekali, sambil menyelam minum air.
Harapnya satu hari nanti saya dapat beli barang2 kemas dalam wishlist ni.


Sekian, Wassalam.



Impianku Menjadi Isteri Solehah
Membina Baiti Jannati

No comments:

Post a Comment

Orang Suka Beri Pendapat