Tuesday, December 18, 2012

Doakan saya Lulus ya!

Huhu... Nebes kena Interbiu baru ilang... Ramai pulak tadi. Ade la dekat 40-50 orang yang datang interbiu termasuk staf kat pejabat tu. Ada brape post,itu saya tak tahu. tak dapat tanya panel sebab mereka tak buka untuk sebarang pertanyaan. Mereka saja yang bertanya.

Soalan yang ditanya:

1. Apa kelemahan diri awak?
2. Kalau awak dilantik dalam jawatan ni, apa preference awak, Bahagian PSM atau Akademik?
3. Apa itu KAI dan apa komponen penting/utama KAI?
4. Apa beza LPU, JPU, dan Senat?

Haha...soalan killer tul! Memang jenuh la nak selongkar folder and files in my memory nak jawab soalan2 nih. Ade gak yang tak tahu, jadi jujur je jawab "Saya Tak Tahu"

Semoga lulus la interbiu ni. Dan dapat la meningkatkan diri dan ekonomi keluarga disamping berbakti kepada masyarakat.

Amin.


Impianku Menjadi Isteri Solehah
Membina Baiti Jannati

No comments:

Post a Comment

Orang Suka Beri Pendapat