Thursday, May 13, 2010

Cerita Favouriteku dah THE END!

Assalamu'alaikum and hello to all...


Baru nak syok habis tengok cerita ni... Baru la tau... Hari Selasa lepas adalah episod akhir... huhu... Waaa.... Memang rasa macam nak nangis bila tengok dah tukar cerita lain pulak semalam...

Suka tengok heronya...dan aksi-aksi kungfu yang ada dalam cerita tu... rasanya macam banyak babak yang dipotong sebab tetibe je Zhang Wu Ji (lakonan Deng Chao) letak jawatan Ketua Kultus Ming...tau pun time dia berbual dengan Zhao Min (lakonan Ady An - yang sebelah kiri tu) Huhu... takdepun tengok 8TV buat iklan promo besar-besaran Season Finale untuk cerita ni macam yang Channel 5 (Singapore) biasa buat untuk series yang best2 cam Heroes ke, Legend of the Seeker ke......

 
Smart tak? saya suka watak, bukan orangnya...

In real life, dia ni tak la brape hensem.

haha... 


Sedih tapi apa boleh buat... setiap yang mula pasti ada akhirnya kan.....



Wassalam....


Impianku Menjadi Isteri Solehah
Membina Baiti Jannati

2 comments:

Orang Suka Beri Pendapat