Thursday, May 20, 2010

Tag dari Nieyla Nadia

Salam kepada semua...

First time nih kena tag dari blog Mutiara Kasih kepunyaan Nieyla Nadia...mari la kita tengok soalan-soalan dibawah yang perlu dijawab oleh saya...

  1. Apa yang anda akan buat bila anda tahu member anda tikam belakang anda?
    Marah la...pastu berhati-hati dan jauhkan diri... 
  2. 6 orang di hati anda?
    Suami, Mama, Papa, Mak, Ayah, Nurul Fatin Nadhirah
  3. Anda rasa anda comel?
    Alhamdulillah...Sempurna semua...
  4. Single or taken?
    Obviously...me dah Nikah...dengan my beloved husband.
  5. Blog yang anda suka?
    Field of Dreams kepunyaan Ummi
  6. Adakah bilik anda kemas setiap hari?
    Alhamdulillah...
  7. Lagu terakhir yang anda dengar?
    Sampai Syurga nyanyian Faizal Tahir
  8. Last text massage?
    Maaf kak saya dah ambil. tkut nnt space cek nam2 dlm surat sokongan, sape dah amek, sape lum amek. Maaf ye...
  9. Last phone call?
    Kak Azizah
  10. Hari terakhir anda menangis?
    tak ingaT la...Lame dah tak nangis...Alhamdulillah...
  11. List lima kaler favourite anda
    a)Putih
    b)Hitam
    c)Merah Hati
    d)Biru
    e)Pink
  12. Orang terakhir anda ber YM
    YM?oohhh...saya stay invisible sebab kat ofis tak nak YM. kat rumah takde internet, so = TAK berYM
  13. Game paling anda suka
    Chocolatier...tapi skang dah insaf....tak moh maen game lagi...
  14. Adakah anda peminat MCR?
    MCR? My Chemical Romance? Huuuuiiiiih...tak minat. Tapi penah la dgr lagu2 nye sebab my sis minat.
  15. Apa perasaan anda jawab tag ni?
    Tertanya-tanya...Sape yang mulakan buat soklan2 ni? Apa tujuannya?
  16. Anda rasa tag ni best?
    Haha....kelakar...
Tag lagi 10 orang
 
Orang yang diberi kepercayaan untuk menjawab tag ni ialah:


1)fashionizer21
2)suamihanyisterizuki
3)Kak Ida
4)Siti Norhafizah
5)Syaquena
6)hakimfaridzul
7)Noor Afzan
8)Nea Flerida
9)Kak Nana
10)Ayu Idris


Hah... mari kite tengok....Bior diorang jawab soklan2 yang banyak ni...hehe...

Impianku Menjadi Isteri Solehah
Membina Baiti Jannati

6 comments:

  1. hehehehe..nieyla pun first time dpt tag tu..heheheh

    ReplyDelete
  2. ada jgk? hee, nnti free kta jwb k:)

    ReplyDelete
  3. wahh..ada tag la sini...
    thanks awak
    t saay buat =)

    ReplyDelete
  4. terima kasih ye... nnt sy jawb :)

    ReplyDelete
  5. Wah..nama Kak Ayu pun ada ye...laju aje akak jawab tag ni!silalah tengok jawapan bernas akak tu!hihihi...tq anyway!jgn lupa join GA akak ye...closing date 31.5 ni...

    ReplyDelete
  6. saya bagi awak tag lain pula..sila buat yea..

    http://noorafzan.blogspot.com/2010/05/smart-tag-from-qellissa.html

    ReplyDelete

Orang Suka Beri Pendapat