Monday, May 17, 2010

Interesting heeeh?

Award nih saya terima dari Siti Norhafizah di blog HanYa pADa KAmU
Terima kasih ye...
7 things about Izzat;~
  1. Saya pandai MENGAIT menggunakan dua jarum (knitting), yang mana tak ramai orang minat, mostly bagitau, knitting tu susah.
  2. Saya akan bawa BOTOL AIR ke mana saja saya pergi kecuali tandas. Sebab bila dahaga, takde la saya ngada2 nak minta Dr. M belikan air. Malah dia pun kongsi minum dengan saya!
  3. Selepas sekolah, saya terus kerja, tapi yang saya perasan, pekerjaan saya tak pernah lari dari bidang MAKANAN dan KEWANGAN. jadi cashier, keje pasar malam, keje restoran. Memang dah tak boleh tukar bidang.
  4. Saya bekerja sambil belajar. Jadi, TIADA WEEKEND untuk saya pergi mana2 kecuali cuti semester.
  5. Jika saya sukakan sesuatu barang tapi tak mampu nak beli, saya pergi MENGENDENG kat barang tu, belek2, pastu letak balik dan berlalu pergi. Pastu lupakan terus pasal barang tu. Biasanya barang tu barang yang bukan keperluan la...
  6. Dulu saya seorang yang talkative tapi sekarang saya seorang yang PENDIAM. Tak tahu la nape jadi camtu. Saya lebih banyak dengar, tapi tak masuk dalam kepala.
  7. Saya ada BLOG dan ini blog saya!
~Hehehe~

7 Friends that I want to give this award to;~
i. suamihanyisterizuki
ii. Tooele Brezoff
iii. Syaquena
iv. hakimfaridzul
v. Kak Ida
vi. lehfopingu
vii. anyone who follow my blog.

Ambik ye kawan2....

Muchos Gracias!

  

Impianku Menjadi Isteri Solehah
Membina Baiti Jannati

3 comments:

  1. pandai mengait ye.. bleh la belajar dr awk nih hehe

    ReplyDelete
  2. bleh la yang basic2...

    lum sampai guna cable dan segala macam knitting tools lagi...huhu...

    cume susah nak cari benang di sini... jarum lagi la susah.

    ReplyDelete
  3. nnti akak amek award ni, xsempat lg nk buat sowii dear...

    ReplyDelete

Orang Suka Beri Pendapat