Tuesday, September 7, 2010

Ini dia....!

Assalam...

Seperti yang dijanjikan semalam, ini lah dia gambar hadiah yang saya terima...

 ini masih dalam bungkusan

ini teko kangkung yang besar...ok tak pecah...

ini teko yang kecil sikit...nampak tak crack tu?

ini pas kuarkan surat khabarnya...

Alhamdulillah pecah satu je... ade yang lain yang saya pernah baca, pecah semua...

lain kali orang pejabat pos perlu berhati2 ... baca details yang ada kat slip pos tu...

sekian dulu... Wassalam

Impianku Menjadi Isteri Solehah
Membina Baiti Jannati

3 comments:

  1. sampai juga akhirnya hadiah GA.. cuma xde rezeki teko kecik tu kan.. x per lah ade juga teko besor tu kan

    arwah onyang dulu ade teko ni.. sampai kat kami, teko2 ni seme dah pecah.. yg ade piring nyer jer, cawan pun dah lama lebur...

    ReplyDelete
  2. la...kesiannya...

    dah takde rezeki untuk dia terus boleh digunakan...

    ReplyDelete

Orang Suka Beri Pendapat