Wednesday, September 22, 2010

Same kan?

Saya copy paste dan di edit sedikit dari blog

http://lakaranhatii.blogspot.com/


Hukum Tudung Pin di Belakang LEHER

Aku terjumpa gambar ni.....



Alamak hampir serupa kan... ramai sekarang yg pakai camni kan, bila dah tgk ni takut la plak.. kita tak tau kan... Tapi sape tiru sape?? wallahualam



Hadis nabi:"barangsiapa yang meniru sesuatu kaum, maka ia termasuk dari kalangan mereka".. – riwayat Abu Daud...


RAMAI MASIH BELUM MENGETAHUINYA, JADI SAMPAIKANLAH KPD MEREKA...

agenda kafir untuk menyesatkan wanita Islam.. Adakah ini suatu kebetulan..? sememangnya agenda Kristian itu amat dahsyat utk menjahanamkan umat Islam..Mungkin ramai yang tidak mengetahuinya...sebar2kan lah.. selamatkan wanita Islam..Allah..Allah..Lindungi kami.. wahai wanita, janganlah kamu memakai tudung yang dibutang/di pin di belakang sehingga menampakkn bentuk leher di hadapan..gayanya tak ubah seperti birawati kristian... Jauhilah dari memakai sebegini...agenda kafir itu sangat halus sehingga kita tidak sedar, ketahuilah wahai manusia sekalian.....

Komen: Lame dah saya perasan tentang perkara ni, cume tak tercari pula hukum dan tak ter cakap kat orang. Nanti orang kate saya taksub pulak....tapi kan dah ada orang lain tunjukkan, ape salahnya, saya sampaikan...

sekian...

Impianku Menjadi Isteri Solehah
Membina Baiti Jannati

3 comments:

  1. Puan Izzah..mmg syukur kita dapat ketahui dan memberi peringatan akan kelalaian kita.Tapi kita x disuruh utk mencela agama lain..tukarlar Kristian Laknatullah tue jadikan Kafir.sy cuma membetulkan.Maafkan sy.

    ReplyDelete
  2. maaf saya tak perasan tadi masa edit....

    akan saya tukarkan...

    ReplyDelete
  3. kakyong pun tak berkenan bila tgk org pakai tudung mcm tu...

    ReplyDelete

Orang Suka Beri Pendapat