Monday, November 29, 2010

BabyBond Flex | Ku tunggu kedatanganmu #2

Assalamu'alaikum...

ALhamdulillah...

Memang rezeki anak nih... hari tu kan saya menang SATU BabyBondtapi kemenangan saya dibatalkan kerana tidak beralamat di US. Kini saya menang DUA BabyBond Nursing Cover. 

Dan kali ini saya diberi peluan untuk memilih BabyBond yang saya ingini...


Ini  post ORIGINAL nya

Gembira tak terkata... Alhamdulillah... rezeki saya hilang SATU tapi Allah ganti dengan DUA. Jadi boleh la tukar2 bila dah sampai masa untuk saya menyusu anak nanti. 

Sila lawati http://www.babybondnursing.com/ untuk maklumat lanjut tentang BabyBond ni...

Sekian...


Impianku Menjadi Isteri Solehah
Membina Baiti Jannati

1 comment:

  1. Tahniahhh yeay....besh kan dpt lucky draw ni, nak nak benda yg kita mmg teringin kan....

    ReplyDelete

Orang Suka Beri Pendapat