Wednesday, November 24, 2010

BabyBond Nursing Sash Turquoise | Ku tunggu kedatanganmu

Assalmu'alaikum...

ALhamdulillah....

masih ada rezeki ku...

Setelah seminggu bercuti balik kampung merayakan Hari Raya Korban dan mengadakan Aqiqah, semalam saya online dan dapati saya menang BabyBond Nursing Sash dari blog Eccentric Eclectic Women - klik untuk lihat postnya




Alhamdulillah... nanti bila dah dapat dan cuba, saya nak buat review sikit sebab saya tak jumpa benda2 macam ni kat Malaysia ni...

Semoga kuat semangat saya nak menyusukan anak dengan susu ibu secara sepenuh masa walaupun bekerja...

Impianku Menjadi Isteri Solehah
Membina Baiti Jannati

1 comment:

  1. amin..
    mesti boleh jadi wife yang paling baik..

    ReplyDelete

Orang Suka Beri Pendapat