Monday, November 1, 2010

Tiada Rezeki Nampaknya

Assalamu'alaikum...

sedih juga tapi tak apa...mungkin tak ada rezeki saya...

hadiah yang 2nd tu dibatalkan kerana GA dia untuk US sahaja. Just wondering, dia yang hantar BabyBond tu atau syarikat BabyBond yang hantar pada pemenang?

Apepun hepi sekejap tu juga satu nikmat yang tak ternilai. harap dapat la menang dalam GA blog orang lain sebab susah juga nak tutup aurat jika menyusu ditempat awam (tempat yang tak sediakan nursing room la...). Ye la, kat sini, tempat yang saya tau ada nursing room pun cume kat Jusco je...


Sekian, Wassalam...




Impianku Menjadi Isteri Solehah
Membina Baiti Jannati

3 comments:

  1. tengah usahakan ni...

    jika masih ada rezeki anakku untuk BabyBond tu...

    ReplyDelete
  2. boleh cari nursing cover..

    kakyong dulu kalo nak g beli belah.. menyusukan aliya siap2 dlm kereta.. spjg jalan bior jer dia nenen puas2... ;)
    habis shopping.. (kami jrg shopping lebih dr 2 jam..) masuk jer kereta terus suap nenen.. tp still kena cover dgn selendang @ kain..

    ReplyDelete

Orang Suka Beri Pendapat