Tuesday, November 23, 2010

Si Manja Bersama ANAKKU di Sinar Raudah

Assalamu'alaikum...

ENTRI KHAS

  
 Try masuk contest montest ni plak..mane tau rezeki Allysha.... saya dapat tahu dari blogs update SINAR RAUDAH dan penaja bersama ANAKKU.




PICTURE REMOVED





Mari kita tengok:
Syarat-syarat contest :-


1 - Terbuka kepada semua blogger yang berada di Malaysia saje .. DONE

2 - Buat satu entry bertajuk ' Si Manja Bersama ANAKKU di Sinar Raudah ' tajuk lain tidak di terima same sekali.. DONE


3 - Letakkan banner di atas pada entry korang , wajib letak ianya untuk pemantauan pihak penaja.. DONE


4 - Add sinar raudah ke dalam bloglist korang dan wajib menjadi follower blog nie ..kalau x ada penganjur maka x ada la penaja kan so penganjur juga mesti di beri keutamaan.. DONE


5 - Upload sekeping gambar si manja di usia sekarang.. kalau ada gambar candid lagi bagus , itu satu bonus.. gambar tidak boleh di edit dan bukan gambar studio.. DONE - dia asik tido jek sekarang ni...


6 - Terbuka kepada blogger bujang mahupun sudah berkahwin.. maknanya gambar anak buah , anak rakan sepejabat , anak bos , anak jiran ,anak kawan ,anak sendiri ,anak tiri semua boleh.. tak ada masalah janji mestilah minta kebenaran terlebih dahulu.. DONE


7 - Kali nie setiap blogger hanya boleh menghantar satu penyertaan sahaja  -1 je ni


8 - Si manja hendaklah berusia 1 hari hingga 3 tahun.. 3 tahun sehari tidak di terima ye.. Usia dia baru 29 hari


9 - Di bawah gambar tersebut hendaklah sertakan , Nama Penuh Si Manja beserta name bapa ,
tarikh lahir si manja , Nama ibu si manja.. kalau bukan anak sendiri pun wajib letak name ibu si manja dan akhir sekali baru Nama yang menyertai ( ini untuk yang bukan anak sendiri ) DONE


10 - Pada entry tersebut wajib mention name blog SINAR RAUDAH beserta link back sekali ok dan name penaja ANAKKU..bile dah confirm complete semua syarat di atas tinggalkan link korang di ruangan komen entry ini , chat box tidak di layan... DONE


Mudahkan syarat2nya , same macam contest sebelum nie tapi ada sedikit perubahan..2 orang pemenang akan di pilih,seorang dari kategori baby BOY dan seorang dari kategori baby GURL...
dan 3 hadiah saguhati bagi kategori seperti di bawah :-


Kategori terbuka BOBOY dan GUGURL


1 hari - 1 tahun
1 tahun 1 hari - 2 tahun
2 tahun 1 hari - 3 tahun


Pemenang akan di adili oleh juri iaitu penaja ANAKKU sebanyak 50% dan 50% lagi bergantung kepada jumlah like klik di fan page sinar raudah..setiap gambar akan di paparkan di fan page sinar raudah dan korang perlu meminta bantuan rakan2 di facebook untuk like gambar si manja korang itu sahaja , mudahkan...

Hadiah utama dan saguhati adalah berupa barangan daripada ANAKKU..


Tarikh tutup penyertaan pada 20 DECEMBER 2010 sempena anniversary aku dan tepat pada pukul
11.59 pm.. pemenang akan di umumkan seminggu selepas tarikh tutup penyertaan..


MARI JOIN RAMAI2 
KLIK SINI
Impianku Menjadi Isteri Solehah
Membina Baiti Jannati

4 comments:

  1. salam..

    thanks ye coz sudi join second contest sinar raudah , amy dah check semua ok so lepas nie boleh la selalu update di fan page dan dah boleh meraih undian like dengan rakan2 di facebook..like di bawah gambar si manja ok, good luck

    ReplyDelete
  2. jom kite tukar2 like ;-)

    http://rauthahamid.blogspot.com

    ReplyDelete

Orang Suka Beri Pendapat