Friday, December 17, 2010

Award dari Cik AmySyaquena

Assalam... 

Tgh2 blogwalking di pagi hari, ternampak la Kak Amy dapat award... saje singgah nak ucap tahniah ke sumting, bace la sume yang ditulis.... Last part dia tak tag sesiapa pun tapi Kak Amy kate nak bagi kat semua...

so dengan tak malunye saya amek le award tu...hahaha (ketawa jahat)
Oleh kerana di blog Kak Amy saya tak bleh nak right klik @ klik gambar award tu untuk amek link, jadi saya gi kat blog asal where the award  come from. iaitu di http://nadiazmain.blogspot.com


Next stop, blog Nadia plak sebab tgk lencana sekolah dia tu mcm kenal jek... tah2 ex student my hubby....haha...


 Ok la... dah amek award kena la jawab soalan...



1. Sejak bile mula berblogging?
tak ingat dah... ade la dalam tahun lepas kot
2. Mengapa berblogging?
saje nak kongsi macam2 perkara dengan orang lain
3. Selalu buat entry mengenai apa?
ape-ape je
4 . Suka blogwalking tak? sebab ?
suke...sebab cerita diorang menarik
5 . Apa pendapat mengenai pemberi award?
seorang yang baik hati dan sukakan budak2
 
6 . Bagi dekat 10 bloggers..
10? yang lain plak tak dapat? Owh tidak...saya pun nak bagi semua yang datang berkunjung ke blog ini...



Ok sekian dulu...Wassalam....
 



Impianku Menjadi Isteri Solehah
Membina Baiti Jannati

2 comments:

  1. seronok dpt award camni. tanda org igt kat kita kan..hehe

    ReplyDelete
  2. As'salam...

    Thanks dear ada juga yang sudi ambil ye...

    ReplyDelete

Orang Suka Beri Pendapat