Thursday, December 30, 2010

Survey dari Mah@Mahu

Assalam...

Saya blog walking tadi dan terbaca dalam satu shoutbox ni.... Mah@Mahu ni tinggalkan komen minta jawab survey...

Kesian gak rase sebab terbiar jek tak berjawab...

So saya rasae nak tlg jawab...In soalan2nya...

Soalan2 servay yg perlu di jawab dengan ikhlas. Sila pilih 1 jawapan untuk setiap soalan.
 
 
p/s: yang warne merah tu nota, yang warne biru tu jawapan. 
 

1) Apakah jenama telepon bimbit yg anda gunakan sekarang?
    Nokia
  
2) Apakah jenama komputer riba yang anda gunakan sekarang?
    Acer
 
3) Apakah jenama kamera digital yang anda gunakan sekarang?
    Tiada digital camera
 
4) Apakah saluran jalur lebar yg anda gunakan sekarang?
    Streamyx
   
5) Apakah jenama pakaian yg anda selalu beli sekrang?
  
Sori ye...jawapan takde dalam pilihan.....akak tak beli yang mahal2 branded2 ni....akak pakai baju bundle jek... kalau nak bergaya pun akak beli Scarlet dengan promo 70% off!
  
6) Di manakah restoran/cafe yg selalu anda singgah untuk makan?
    Mcdonald
 
Tak la selalu gi McD...kalau yang selalu, Cafe K9 kat U tempat akak keja ni...


7) Di manakan gedung membeli belah yg selalu anda kunjungi?
    Mydin
  
Sebab akak terpaksa pilih, akak pilih Mydin...Kalau akak boleh pilih semua yang berkaitan, akak akan pilih lagi tiga iaitu
    a) Tesco - sayuran murah, banyak RTC (Reduced to Clear)
    b) Jaya Jusco - Beli Telur Ayam
    c) Giant - barang keperluan dapur dan makanan arnab

Tak semuanya kita boleh dapat dengan berkunjung ke satu pasaraya je...ade tempat yang harga lebih murah berbanding tempat lain...kena jadi pengguna yang bijak.

8)  Apakah saluran radio tempatan yg selalu anda dengar?
     SinarFM
   
9) Apakah saluran TV tempatan yg selalu anda tonton?
     TV3
     
10) Apakah jenama pewangi badan yg anda gunakan sekarang?
     Sekali lagi...tiada dalam senarai pilihan...semua branded dan mahal...kan dah kate, akak tak 
     pakai yang mahal dan branded.
     Kalau rase nak pakai minyak wangi, akak pakai
     Purse Concentrated Haiku by Avon

11) Apakah jenis bahan bacaan yang anda selalu baca?
     Wanita
 
 
Maaf la kalau owner blog terasa dengan nota-nota yang akak tulis tu, but itulah yang sejujurnya... Cadangan akak, tambah lagi satu pilihan jawapan iaitu Tiada Satu Pun Di Atas. 
  
Sekian dulu...Wassalam

Impianku Menjadi Isteri Solehah
Membina Baiti Jannati

2 comments:

  1. Terima kasih kerana sudi menjawab servay ini dah dptkan keputusan keseluruhan di blog Mah@mahu...

    ReplyDelete
  2. rajin dia jawab survey good job dear..

    ReplyDelete

Orang Suka Beri Pendapat