Thursday, December 2, 2010

Catapult Challenge | Ada berani?

Assalamu'alaikum...

HAha...saje je update perkara terbaru yang menjadi kegilaan saya sekarang ini...

iaitu...main game...tapi bukan sebarang game

GAME Intel Catapult Challenge

ini antara screen shot game yang sedang saya main:




kita kena dapatkan jarak yang paling jauh... tapi ade limit gak jaraknya... korang kena main game ni kalau nak tau...

setiap minggu ade draw... buat masa ni highest score adalah 376 meters...

kalau nak try, klik


register dlu baru leh play... SAHUTLAH CABARAN!!! Yeah....!

Impianku Menjadi Isteri Solehah
Membina Baiti Jannati

5 comments:

  1. As'salam..

    ha3 same macam en.hubby amy suke main game..

    ReplyDelete
  2. macam susah jer...lynn memang jarang main game online nie...huhuhu...

    ReplyDelete
  3. to u berdua: play2 pun ade hadiah kalau nama anda dipilih...

    Ade hadiah t shirt, grand prize dapat PC... dulu, ye, saya main game online,kalau menang leh dapat badge, tapi sekarang saya lebih tumpu kat apps n game yang leh dapat hadiah. kalau dapat badge tak de hasil pun...

    Lynn: tak susah la...cume kena ada skill menganggar sudut dan capture kelajuan yg diperlukan...kalau tgk gmbr, klik launch bila arrow kat warna hijau , yg tgh2 tu.

    ReplyDelete
  4. nieyla pun suke men game..kat laptop penuh game..klu dah dok men game...1 keje pun x leh nak buat...mlm pun tdo lewat...tp nasib baik bgn g keje cepat...klu x..punch penuh ngan dakwat merah jer...hehehehe...

    ReplyDelete
  5. itu dah bleh kate tahap gile2 game tu...

    penah rase gak time2 gitu dulu...tapi sekarang tidak lagi..terasa sakit di jiwa ni asek duk ngadap game siang n malam...huhu...

    ReplyDelete

Orang Suka Beri Pendapat